2011. december 28., szerda

Samsung SE-S084D/TSWS USB DVD-ÍRÓ - Jelenlegi ára: 13 238 Ft


Színe: Fehér
A Samsung 8X sebességű tálcás külső slim DVD írója USB kapcsolaton keresztül tölthető. Egyszerűen csatlakoztassa az USB porthoz, így anélkül is kap áramot, hogy AC adapterrel kellene bajlódnia. Ráadásul ez a modell a 12 és a 8 cm-es lemezeket is támogatja. A manuális lemezkiadó funkcióval akkor is kiveheti a lemezt a készülékből, ha az nincs bekapcsolva!
Teljesítmény és hordozhatóság egyben
A slim külső DVD író Samsung netbookja tökéletes kiegészítője. A netbookokat rendkívül mobilisnek tervezzük, ezért általában nincsenek felszerelve optikai meghajtóval, ami bizonyos esetekben problémássá teheti a betöltést CD-ről vagy a filmek lejátszását DVD-ről. A könnyű, hordozható optikai maghajtóval azonban az ön rendelkezésére áll a tökéletes, a helyét önmagában is megálló útitárs.
USB töltés a jobb hordozhatóság kedvéért
Kávézóban, repülőgépen, vagy egy parkban a padon ülve egyaránt feltöltheti, és működésbe hozhatja a Samsung slim külső DVD íróját. Úgy alakítottuk ki, hogy függetlenítsük önt a hálózati csatlakozóktól és az AC adapterektől, így már nem csak az irodájában tud DVD-t írni. Az USB energiaforrásnak köszönhetően maximális sebességű DVD írásra képes, még akkor is, ha egyetlen konnektor sincs a közelben. Ne engedje, hogy mozgalmas életében bármi fennakadást okozzon. A Samsung slim külső DVD írója lépést tart az ön tempójával.
Válassza a színben önhöz illőt
A Samsung slim külső DVD írója éppoly színes egyéniség, mint amennyire hatékony. Hét divatos és élénk színben kapható, így nem csak az ön saját stílusát képes tükrözni, hanem Samsung mini vagy netbook számítógépéhez is tökéletesen passzol, (vagy tökéletesen elüt tőle színben, ha úgy kívánja). Öné a választás, akár a hagyományok híve, és a megszokott ezüst, fehér, vagy fekete színt részesíti előnyben a technikai berendezések esetén, akár a merész és szép kék, égszínkék, vörös vagy pink színt kedveli jobban.
Ezzel a hordozható DVD íróval könnyű lesz a csomagja
A Samsung slim külső DVD íróját nem csak azért fejlesztettük ki, hogy minden várakozást felülmúljunk. Azért készítettük el ezt a kompakt és könnyű készüléket, mert tudjuk, hogy a mai mozgalmas életvitelhez elengedhetetlenül fontos a rendkívül jó hordozhatóság. Ez a szinte súlytalan, sima, és kifinomult DVD író útközben is mindig készen áll a munkára.
Írási sebesség:
5x DVD-RAM, 8x DVD± R, 8x DVD± RW, 8x DVD± R DL
+NERO szoftver, USB táp!
Garancia2 évInterfészekUSB 2. 0 (1db)


Jelenlegi ára: 13 238 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 07:42
. Samsung SE-S084D/TSWS USB DVD-ÍRÓ - Jelenlegi ára: 13 238 Ft