2011. augusztus 21., vasárnap

Apple iPad 2 32 GB-os fekete Wi-Fi 3 G gyártó zárt

Apple iPad 2 32 GB-os fekete Wi-Fi 3 G lezárt gyártó:
Ön vásárolni az Apple iPad 2 32GB Wi-Fi + 3G fekete! Vedd fel, vagy banki átutalással!

A cikk továbbra is az eredeti pecsét!

Ha nem küld fizetési átvételi faxon, a cikk már a hajózási!

További részletekért lásd az alábbi leírást.

Megjegyzés: Ha szeretne részletesebben erről a termékről, akkor biztosan talál még egy internetes keresőprogram, amelyet választott.

Vékonyabb, könnyebb és tele remek ötletekkel. Ha az előírtnál iPad 2 viszont szeretné majd tedd le olyan gyorsan újra. Ez az új design. Ez 33%-kal vékonyabb, és akár 15%-kal könnyebb, és most még inkább a Hand.2 szörfözés, e-mailek, filmeket nézni és olvasni - ez az egész annyira, így természetes, hogy lehet teljesen elfelejteni, hogy Ön hihetetlen technológia a kezed.

Dual-Core A5 Chip.Schnell, szor kettő. Két nagy teljesítményű processzor mag egy chip, az A5 képes kezelni kétszer annyi iPad. Úgy érzi, a különbség azonnal, amikor surf, nézz filmeket, videotelefonierst a FaceTime, és a játék megy egy app, hogy kb hogy kb. Multitasking a zökkenőmentes, alkalmazások gyorsabban töltődnek be - minden csak jobban működik.

Szuper gyors grafikus. A gyors játék.

A iPad elérte a 9-szer a grafikus teljesítményt, és így nyújt még simább, realisztikusabb játékmenet. És hála a gyorsabb grafikus alkalmazások is, jobban működnek - különösen a video alkalmazások. Majd meglátod, ha flip a fotók, videók vagy animációk megtekintése aratás az iMovie a Keynote.

Akkumulátor-és-fuss és futásidejű. Annak ellenére, hogy az új vékonyabb és könnyebb tervez, az iPad még egy fantasztikus akkumulátor-tól 10-transzatlanti repülést, a Stunden.1, egy film maratont, vagy egy hét ingázás.
Ár: 550 EUR