2011. október 27., csütörtök

CHLORELLA ALGA 0.5KG 2000 DARAB 9000FT !!! - Jelenlegi ára: 9 000 Ft


SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 10 NAP.
MEGBÍZHATÓ, ELLENÖRZÖTT NÉMET MINŐSÉG
Hihetetlen méregtelenítő képessége tette ismerté ezt a parányi, de igen jelenős algát. Összegyűjti és kivezeti a nehézfémeket és méreganyagokat a szervezetből, amelyek nap, mint nap bekerülnek szervezetünkbe a levegővel, vízzel és különféle élelmiszerekkel. Ezt nemcsak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben, sőt a szervezet zsírszöveteiben is véghezviszi. Ezen tulajdonságát rendkívül koncentrált klorofill- és pigment-tartalmának köszönheti.
Ezen felül rendelkezik az egyedülálló CGF faktorral is. Ez egy olyan anyag, amely laboratórium körülmény között már bizonyítottan vissza tudta szorítani tumorok fejlődését.
Erősíti az immunrendszert, fokozza a sebgyógyulást, szabályozza a bélműködést, gondoskodik a bélflóra egyensúlyáról és segíti a máj működését.
Az eddig ismert legmagasabb klorofill-koncentrációt tartalmazó növény. Ennek köszönhetően 10-szer több oxigént tud termelni, mint bármely más növény.
Szédítő sebességgel szaporodik: 16-20 óra alatt 4 sejtre osztódik szét.
A chlorella tartalmaz:
teljes értékű növényi fehérjét az összes aminosavval, többek között mind a nyolc féle alapvető aminosavat
ásványi anyagokat és alapvető nyomelemeket, pl.: magnézium, kalcium, magán, vas, cink, kálium
számos vitamint: C, E, niacin, B vitaminok - ezen belül B12-t aktív formában - K vitamint, pantoténsavat, folsavat
4% klorofillt, amelynek köszönhetően utánozhatatlan mértékben tudja a szervezetet méregteleníteni azáltal, hogy megköti és kiviszi a szervezetből a nehézfémeket, mint a higanyt, ólmot és más, táplálkozás és lélegzés útján bekerülő mérgező anyagokat
antioxidánsokat, polifenolt és sok más gyógyászati szempontból hatékony összetevőt
telítetlen zsírsavakat, mint a linolén- és linolsav
A Chlorella pyrenoidosa mikroalga sok fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz, amelyekből egyébként egy németországi jelentés szerint a táplálékkal együtt túl keveset veszünk fel (pl. folsavak, vas, cink). A vegetáriánusok számára a B12 -vitamin különösen nagy jelentőségű. A Chlorella pyrenoidosa zsírszegény termék, melynek csekély zsírtartalma jórészt alfa-linolensavakból tevődik össze, aminek elemei, az omega-3 zsírsavak gyulladás gátló sajátosságai pl. gyulladásos-reumatikus betegségeknél játszanak döntő szerepet. Számos tanulmány egyértelműen tanúsítja, hogy immunstimuláló és sebgyógyító hatással rendelkezik. Az algával eredményesen kezelhető még az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a bőrbetegségek, a cukorbetegség és a bélbántalmak, sőt a rák gyógyításában is hatékony.
Az egészségre ártalmas anyagok kiválasztása
A mikroalgák, mint például a Chlorella pyrenoidosa édesvízi alga, nem csodaszerek, mégis segíthetnek fontos mikro tápanyagok felvételében, a béltevékenység szabályozásában, sőt a káros anyagok kiválasztásában is. Ezáltal megelőzhetőek a krónikus betegségek, amelyek a tápanyaghiány, a bél krónikus eltömődése és a környezeti mérgek hatására alakulnak ki.
Annak ellenére, hogy például a dioxin-terheltség az 1980-as évek óta csökkent, a környezetvédelmi hivatal az elmúlt években stagnációt, illetve ismét enyhe növekedést állapított meg. Ez azokból a beszámolókból derül ki, amelyekben 10 000 mintát vettek talajból, hulladékokból, a levegőből, vegyszerekből és élelmiszerekből.
Ebből kiindulva néhány újabb tanulmány, mely a klorofill tartalmú termékek dioxin-kiválasztó hatásáról szól, nagy jelentőséget tulajdonít a mikroalgáknak.
Fokozott kiválasztás – eredményes méregtelenítés
A méregtelenítés során toxikus anyagok távoznak a szervezetből. Ez egyaránt vonatkozik a fertőzött anyagokkal érintkező mérgekre (pl. savas táplálék által kikezdett amalgám fogtömések), a levegőben és az ételekben (pl. pesticid, dioxin) lévőkre. De azok a baktériummérgek is ide sorolhatóak, melyek a bélflóra megbetegedése folytán keletkeznek. A mikroalgák (pl. bio-reu-rella) valamennyit abszorbeálják, és alkalmassá teszik a kiválasztásra.
A bélperisztaltika serkentésének, illetve az emésztés javításának köszönhetően a béltartalom átjutási ideje szintén csökken, és ezzel együtt a potenciális toxikus anyag tartózkodási ideje is kevesebb lesz.
Az ártalmas anyagok felvételi képességének javulását egy háromrétegű sejtfal és a növényi anyagok okozzák. A sporopollein, a karotinhoz hasonló tartalomanyag, amely kizárólag a Chlorella pyrenoidosában fordul elő, a káros anyagokat irreverzíbilisen megköti, ezért szintén nagy jelentőséggel bír a természetes méregtelenítésben.
Segítség nehézfém és peszticidmérgezés esetén
Már a korai tanulmányok számot adtak arról a megfigyelésről, hogy az édesvízi algák a kadmium nevű nehézfémet rendkívül erősen és irreverzíbilisen megkötik. A kadmium tartalmú mikroalgákkal táplált fiatal patkányoknál nem jelentkezett semmilyen fejlődési rendellenesség, ellentétben azokkal, amelyeknek tiszta kadmiumot adtak. A súlyos kadmium mérgezésben szenvedő pácienseknél a táplálék-kiegészítőként alkalmazott chlorella alga támogatja a nehézfém-kiválasztást a vizeleten keresztül.
További tesztelések bizonyítják, hogy a Chlorella pyrenoidosa sajátságos kötési képességet mutat a réz és a nikkel esetében. A klórozott szénhidrogénekhez tartozó klórdekon rovarirtó fejés ízületi fájdalmat, járászavart, remegést, máj- és lépmegnagyobbodást, valamint a hímivarsejtek számának csökkenését idézi elő.
A klorofill serkenti a dioxin-kiválasztást
A dioxin a jórészt az ipari hulladékokból származó poliklór-vegyületek összefoglaló neve. A dioxin-mérgezés főként a kontaminált élelmiszerek közreműködésével jön létre, mindenekelőtt a lipophil tulajdonságú, zsírt tartalmazó ételek hatására. A dioxin tehát az emberi zsírszövetben, a májban és az anyatejben is képes felhalmozódni. A dioxin erősen mérgező a csecsemőmirigyre, az immunrendszerre és a májra, hatása teratogén.
A közelmúltban megjelent tanulmányok bizonyítják, hogy elsősorban a klorofill tartalmú zöldségek, mint például a kínai káposzta, a brokkoli, a hagyma és a zeller, gyorsítják a poliklórozott dibenzodioxin (PCDD) és a poliklórozott dibenzofuran (PCDF) kiválasztását.
Japán kutatók a dioxin-kiválasztást klorofill tartalmú algákon keresztül két tanulmányban is elemezték (Chlorella accelerates dioxin excretion in rats, Journal of Nutrition 129, 1999 és Chlorophyl derived from the gastrointestinal tract and accelerates dioxin excretion in rats, Environ health Perspect 109, 2001).
Az eredményekből kiderül, hogy az édesvízi alga (pl. bio-reu-rella) táplálék-kiegészítőként sikeresen alkalmazható: annak megelőzésében, hogy a dioxin abszorbeálódjon a táplálékból, – a már abszorbeálódott dioxin kiválasztásában, – olyan terápiáknál, ahol a pácienseknél a dioxin-termelés felfokozódott.
 
Kutatási eredmények
A mikroalgákkal eddig érdemtelenül keveset foglalkozott a tudomány, holott nem volt titok, hogy számtalan gyógyászati lehetőséget rejtő vegyületet termelnek. A hanyagolás hátterében financiális okok álltak, hiszen ezeknek a szervezeteknek a tenyésztése rendkívül nehézkes és költséges, így a gyógyszergyártó cégek a nyilvánvaló hatóanyagok ellenére sem kezdtek intenzív kutatásokba.
Egy Hawaii-i biotechnológiai cég, az Aquasearch egy saját fejlesztésű, a létező leggazdaságosabb foto-bioreaktorral megoldotta a problémát, majd rövidesen megállapodást is kötött az új módszerrel nagy mennyiségben kinyerhető hatóanyagok gyógyszerészeti kutatásáról.
A Honolulu-i University of Hawaii kutatói mára közel 170 biológiai aktivitással rendelkező, a tudomány számára szinte kivétel nélkül új összetevőt azonosítottak az általuk vizsgált mikroalgákban. A nagy lehetőségeket rejtő vegyületeket termelő moszatokat a világ minden részéről gyűjtötték be az egyetem kutatói. A már azonosított összetevők között van például a kriptoficin, amelynek a rákkutatásban való klinikai tesztjei rövid időn belül meg is kezdődnek.
A cég fő büszkesége egy táplálkozási kiegészítő, melynek hatóanyaga az asztaxantin. A Haematococcus pluvialis kékmoszatból kivont karotinoid típusú vegyület természetes antioxidáns, melyet a szóban forgó édesvízi mikroalga rekord mennyiségben képes felhalmozni sejtjeiben. Az eddigi tapasztalatok szerint az asztaxantin jó hatással lehet a rákos daganatok bizonyos típusaira, a Parkinson- és az Alzheimer-kórra, kedvező irányban befolyásolja a koleszterinszintet, enyhíti az agyi erek görcsei miatt beállt oxigénhiányos állapot okozta károsodásokat valamint a vakság egyik vezető okának számító degenerációt is.
Az amerikai National Cancer Institute már több mint tíz éve nyújt anyagi támogatást a mikroalgák tanulmányozására. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy a hatóanyagokat a rákkutatásban tesztelik, de a szakértők biztosak abban, hogy az orvoslás más területein is szerepet kaphatnak majd az újonnan megismert vegyületek.
Az Aquasearch a megállapodásban vállalta, hogy a molekulákból egy adatbázist hoz létre, az egyetemet pedig minden, a jövőben a gyógyászatban használt vegyület után jogdíj illeti. A biotechnológiai cég képviseletében Mark Huntley kifejtette, hogy nagyobb lehetőségeket látnak az enzimatikusan módosított természetes összetevőkből nyert biológiai aktivitású molekulákban, mint a kombinatorikus kémia által létrehozott szintetikus termékekben. Az együttműködés első eredményei hamarosan megszületnek, hiszen a National Cancer Institute rövid időn belül megkezdi kísérleteit az első hatóanyagokkal, körülbelül hatvan féle rákos sejttípuson.
Ezek a szervezetek azonban nem csupán az orvostudomány számára lehetnek fontosak, akár alternatív üzemanyagot is biztosíthatnak. A mikroalgák természetes körülmények között is sok lipidet termelnek. A Biotechnology Center for Fuels and Chemicals égisze alatt folytatott kutatások során sikerült a moszatok lipidtermelő reakcióit genetikailag módosítani úgy, hogy tömegüknek akár 60%-át is kitegyék a szintetizált olajok.
Mivel lehetőség van arra, hogy ezeket a vegyületeket további eljárásokkal dízelolajok összetevőivé alakítsák át, az alternatív üzemanyagokat kereső szakemberek igen élénken érdeklődnek bizonyos mikroalgák iránt. Sőt, a lipideken túl a tiszta égésű hidrogén előállításában is jeleskednek a mikroszkopikus méretű lények.
A felsorolásnak ezzel még mindig nincs vége, hiszen további bíztató eredmények vetítik előre a mikroalgák betörését biotechnológia más területeire is. Japán kutatók máris kifejlesztettek egy olyan módszert, amellyel az orvoslás mellett a szépség- és az élelmiszeriparban is alkalmazható enzimet, a szuperoxid-diszmutázt lehet nagy mennyiségben előállítani mikroalgák segítségével.
Folynak kutatások a szennyvíztisztítás terén is, és további vegyipari felhasználás alapja lehet a különös halo-peroxidáz enzim is. S ha a fajok és főleg azok élőhelyeinek megóvását a még az emberiség számára hasznos, felderítetlen lehetőségekkel magyarázó szemléletre gondolunk, bizony nem is jön rosszul ez a pazar lista.



Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 01:44
. CHLORELLA ALGA 0.5KG 2000 DARAB 9000FT !!! - Jelenlegi ára: 9 000 Ft