2011. október 31., hétfő

Panasonic ES2067 W503 száraz/nedves epilátor - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Eladó egy Panasonic ES2067 epilátor. Az első női epilátor hármas forgótárcsával. Száraz és nedves epilálást is lehetővé tesz. Mosható, akkumulátoros, amely tölthető, így vezeték nélkül üzemeltethető. Tartozékai: 2 db epilátorfej: hónaljhoz, lábhoz és bikinivonalhoz, azaz borotva és fésűfej, valamint tisztítókefe és egy kozmetikai táska.
Vízálló epilátor borotvafejjel és hármas forgótárcsával
A Panasonic kifejlesztette a világ első epilátorát hármas forgótárcsával, mellyel növekedési iránytól függetlenül távolíthatóak el a szőrszálak. A hagyományos függőleges rotáció mellett ezek a tárcsák egyidejűen vízszintes irányban is forognak, így a 360°-os mozgásnak köszönhetően szinte bármilyen növekedési irányú szőrszál megragadható. Ennek köszönhetően maga az epilátor is bármilyen irányba mozgatható a használat során, és a szőrtelenítés egyszerűen, gyorsan elvégezhető.
A hármas tárcsa fel-le mozog a felület hajlatainak és mélyedéseinek megfelelően. A bőrrel való közvetlen érintkezéskor a tárcsa a szőrszálakat gyökerestől távolítja el, így még a rövid szőrszálak is könnyedén epilálhatók. Továbbá, míg a körkörös védőkeretet a bőrnek nyomja, az epilálás gyengéd, kevésbé terheli meg a bőrfelszínt.
Egy új érzés. Egyszerű epilálás, egy gyengéd masszázs érzésével ezt kínálja a vízálló hármas forgótárcsás epilátor.
2009. október 10-én vásárolt, a blokk és a garanciajegy megvan. Akkori ára 22. 990, - Ft volt. Feleségem egyszer használta, mert Karácsonyra kapott ajándékba egy másik borotvát.



Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-04 00:22
. Panasonic ES2067 W503 száraz/nedves epilátor - Jelenlegi ára: 13 900 Ft